Gastenboek

Uw mening telt

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
162 berichten.
Jos schreef op 18 maart 2018 om 23:00
Afgelopen week winter gekampeerd op landgoed het Zand. Het was heerlijk rustig en in kon uit twee velden een plekje uitzoeken. Emma was heel aardig en ik kreeg twee jerrycans water mee. In overleg gebruik gemaakt van vuurkachel op hoofdveld. Heerlijk rustig gekampeerd en even back to basic. Zelf toilet gemaakt in bos. Geweldig dat dit nog bestaat! Bedankt Emma! grt, jos.
Bob schreef op 9 december 2017 om 14:19
schitterende rustige plek op een prachtig landgoed. voor diegene die basic willen staan. rnwij hebben er met de camper gekampeerd, stroompalen aanwezig + toilet en 1 douche in de boerenschuur. rndirect vanaf de plek mooie wandelingen maken.
H. van Beijnum schreef op 8 augustus 2017 om 16:37
We hebben 2 nachten overnacht in de B & B. De B&B heeft goede bedden en is zeer rustig gelegen. De magnetron en waterkoker zorgen voor wat extra convenience. We hadden zelf onze pannetjes en kookgerei bij ons. Alle dagen buiten kunnen kokkerellen en vertoeven op het landgoed. Enorm uitgestrekt. Lopend door de bossen richting Ruurlo is heel goed mogelijk.
Lijsbeth Buens schreef op 29 mei 2017 om 17:53
We hebben drie nachten met onze tent trailer op de camping gestaan (Hazeveld). Een heerlijk verblijf. Eindeloos gelezen, naar de vogels geluisterd en lekker genikst. We komen graag nog eens terug!
RRT Holthuis schreef op 28 mei 2017 om 20:08
Heerlijk gestaan tijdens de Hemelvaart. Erg mooie plek op het Spechtveld gekregen. De eigenaresse kwam de avond voor vertrek nog persoonlijk vermelden dat we de volgende dag zo lang mogelijk mochten blijven staan, voordat we vertrokken.
Jan van Hassel en Marianne Verbrugge schreef op 18 maart 2017 om 15:42
Twee nachtjes, die van 12 en 13 maart, doorgebracht op Het Landgoed. Een onvergetelijke ervaring. Wat een rust, wat een stilte, wat een andere wereld als je in de Randstad woont. We waren de enige kampeerders. O ja, er was er nog een, wist de landgoedeigenaresse Emma Fremery ons te vertellen, maar die stond 1,3 km van ons vandaan, dus grote kans dat we die niet zouden tegenkomen. Ze beheert de 78 hectare die haar landgoed meet. Over diverse terreinen verdeeld,vind je kampeerplekken, alle voorzien van een waterpomp. "Waterwingebied", dus kwaliteit van het water gegarandeerd! in de buurt van het huis en de schuur met sanitaire voorzieningen is een aantal, een stuk of 16 , plaatsen voorzien van stroom. Verder in het bos moet je jezelf zien te redden en ga je met een schepje, en zaklamp op zoek naar een plekje voor de Grote Boodschap. Emma is de ware gastvrouw, en stuurt je zeker niet met een kluitje in het riet. Zelfs op hoogtijdagen in de zomer is het, eigenlijk tรจ, rustig op dit fantastische landgoed!
Peter de Bruijne schreef op 19 oktober 2016 om 22:00
We hebben hier 2 nachten in onze herfstvakantie doorgebracht. Hartelijk ontvangen door eigenaresse Emma. Het is een heerlijk stil terrein. Of liever gezegd terreinen. Maar liefst 8 velden liggen in de bossen verscholen. Je fietst over het tracรฉ van een oud spoorlijntje naar Zelhem. 's avonds kun je kastagnes poffen (er lagen er duizenden!) in de kacheltjes. Alleen zaten wij veelal in de camper vanwege de regen. We komen zeker terug als de zon schijnt!
Rein in t Veld schreef op 25 september 2016 om 14:34
Heerlijk rustige camping in een prachtige omgeving. Het sanitair is schoon en mooi gemaakt in de oude stal. We komen zeker nog eens terug.
Jรถrn Pilon schreef op 21 augustus 2016 om 21:12
Het was fantastisch om onze camper op een rustig plekje midden in het bos te kunnen parkeren! We wisten niet dat dit nog kon in Nederlandโ€ฆ
Karin schreef op 9 augustus 2016 om 12:50
Wij hebben hier heerlijk rustig gestaan met onze camper, heel erg ruim. Terrein was ook goed toegankelijk. Direct de natuur in met onze honden. Zeker een aanrader.
Frances de Waal schreef op 29 juli 2016 om 15:05
Heerlijke camping voor rustzoekers. Stil, groen en met heel veel ruimte in een prachtige omgeving. Wij vonden het zo fijn dat we 3 volle weken zijn gebleven en met spijt in ons hart vertrokken.
Johannes en Arienne schreef op 27 juli 2016 om 10:38
Het kampeerterrein is met de verschillende velden bijzonder gevarieerd. Aanbevolen voor de gevorderde rustzoeker. Wij hebben een fijne vakantie gehad.
Ger Elskamp schreef op 17 mei 2016 om 19:42
Een heel plezierig lang Pinksterweekeinde doorgebracht op het Hazeveld van camping het Zand. Wat is het heerlijk wandelen door het prachtige gevarieerde bosgebied van de landgoederen. Het indrukwekkende verhaal van de historie van het landgoed maken dat je heel veel begrip krijgt voor de moeilijkheid van het in standhouden van een landgoed en niet te vergeten de natuurcamping. Wij komen zeker nog terug!
Hugien Oudt schreef op 14 maart 2016 om 15:19
2 weken terug wederom een heerlijk lang weekeind doorgebracht op landgoed het zand. Voor ik ging had ik gezien dat er een schilderworkshop werd aangeboden. Nu leek me dat leuk om te doen dus direct een afspraak gemaakt . Is echt een aanrader, ik vond het heel leuk om te doen en heb een foto toegevoegd aan het fotoboek. Hugien
Jorne en Camiel schreef op 14 februari 2016 om 12:52
Eind november 2014 kampeerden wij op het landgoed van Emma. Wat ons hier boeide was de authentieke ontvangst door Emma met uitreng van 'het schepje' Inmiddels hebben we er zelf een aangeschaft bij de legerdump :-). Ook haar personljke verhaal lees ontboezemingen, over het wel en wee van een landgoedbeheerster met een missie in de 21ste eeuw heeft ns zeer geraakt. Kamperen in het bos kan op meerdere plaatsen in Nederland, met stilte, ruimte en alleen maar natuur om je heen. Nergens anders dan bij Emma troffen wij echter tot nu toe deze authentieke landgoedsfeer. Aanrader voor iedereen!!
Hein Verdam schreef op 13 januari 2016 om 12:14
Begin januari hebben we een nachtje gekampeerd op de Konijnewei. We waanden ons helemaal alleen in de natuur. Fantastische sterrenhemel gezien. Mooie wandeling gemaakt, deels in het donker. Kortom een heel bijzonder verblijf! Veel dank voor de gastvrijheid!
Willem en Herma schreef op 2 januari 2016 om 15:29
Winter camperen 2015/16 was voor ons een prachtige ervaring op het landgoed Het Zand. We troffen een gastvrije ontvangst door Emma ( met sfeerkado) en de avond daarop een uitgebreid verhaal van de geschiedenis van het landgoed. Dit heeft ons veel respect gegeven van het reilen en zeilen van de camping en het bosgebied.Veel gewandeld en gefietst in de prachtige omgeving. Heerlijk bij de terraskachel gezeten; haardhout gebruikt en handgesmeed pookje weer ingeleverd. Emma heeft ons alles over het bosgereedschap verteld en laten zien. Dit vonden we heel prachtig. Daarnaast veel wild gezien vanuit de camper.rnNu na 6 dagen thuis met plannen om ooit weer te komen. Willem en Herma (en Kyrah)
Hans Kรถnemann schreef op 17 november 2015 om 18:00
Ik weet niet hoe het hier in de zomer is, maar in november is het, in alle stilte, heerlijk. Prachtige wandel- en fietsomgeving. Uitstekend sanitair.
Harry Klarenbeek schreef op 2 november 2015 om 10:42
Een indrukwekkend verhaal over de geschiedenis van het landgoed. De omgeving is een eldorado voor fietsers en wandelaars. Prachtige en rustige paden. Elke dag reeen gezien. Deze camping is een bezoek waard
Til & Jan schreef op 12 oktober 2015 om 16:17
36 Jaar geleden kampeerden wij hier ook, รจcht kamperen: tent, water uit de pomp en met de schop het bos in. Tegenwoordig kan het ook "luxer" op een veld met elektriciteit en dichtbij een goede douche en afwasplek. De bossen van het landgoed en de afzonderlijke kampeerveldjes op grote afstand van elkaar zijn onveranderlijk prachtig gebleven. Het is hier dus nog altijd goed toeven.