Gastenboek

Uw mening telt

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
93 berichten.
Henk Oostwouder uit Den Haag heeft geschreven op 9 januari 2022 om 09:18
24 december2021 t/m 1 januari 2022 heerlijke feestdagen gehad op de Konijnenwei, alleen met de natuur en het weer vrieskou en rust, doet je terugbrengen tot bezinning, lekker lang wandelen met mijn hondje Roos, en bij terugkomst de kachel aan, en mokken thee !! Emma, bedankt!! en zeker tot ziens.
Carla Mooiweer uit Hattem heeft geschreven op 8 januari 2022 om 18:19
Al dertig jaar komen wij op deze heerlijke natuurcamping ! Onze jongste docher heeft hier leren lopen ! De charme is juist dat hier geen vertier is maar alleen natuur ! En dat is juist wat wij zoeken !
Jan en Eef uit Dwingeloo heeft geschreven op 3 januari 2022 om 08:07
Nog beter dan wat we gehoopt hadden! Een heerlijk rustig plekje, nagenoeg alleen in het bos. Heerlijke lange wandeling gemaakt en het landgoed en de omgeving nodigen uit tot veel meer lange wandelingen. We komen graag terug!
David Brindle uit Delft heeft geschreven op 18 november 2021 om 08:54
Out of season, you could almost imagine that you're wild camping in the forests of Canada or Alaska! Thanks Emma for this unique opportunity!
Annemarie Kijk in de Vegt uit Hulshorst heeft geschreven op 19 oktober 2021 om 17:56
Heerlijke dagen gehad op de camping. We stonden op een veld zonder sanitair, maar met een goed werkende pomp. Heerlijk "back to basic". Voor iedereen die van vrij kamperen houdt een echte aanrader! Er is wel een heel mooi veldje voor iedereen die wel graag sanitair in de buurt wil hebben.
nenno uit En ville heeft geschreven op 14 september 2021 om 07:39
Top camping wanneer je echt wilt kamperen. Het is bijna wildkamperen met prima, eenvoudig sanitair in de buurt. Ik heb 4 dagen in september alleen op veld De Fazant gestaan. Heerlijk! Dank voor deze natuurlijke mogelijkheid. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Ries en Ilse uit Amsterdam heeft geschreven op 8 september 2021 om 10:23
Gedreven door Corona besloten wij eindelijk eens die fietsvakantie te houden. 800 km door de Achterhoek en Overijssel. De enige regendag die wij hadden hebben wij op het Zand doorgebracht. Heerlijk om te ervaren dat er zulke campings bestaan. Wij hebben heel veel natuurkampeerterreinen gezien, maar het zand blijft uniek al was het maar door de geniale douche in de paardenstal. Een heerlijke plek waarvan ik hoop dat hij nog lang blijft bestaan.
Herman en Heleen uit Leiden heeft geschreven op 25 augustus 2021 om 17:55
Een week gekampeerd op de natuurcamping in Landgoed Het Zand. Alle ruimte en wat een rust: overdag de groene specht en 's nacht diverse uilen. Dit is echt kamperen in de natuur. De enige faciliteit op ons veld: Eend, was de kraan en dat was voldoende. Vanuit de camping mooie fiets- en wandeltochten gemaakt. Heerlijk!
Bert & Catharina uit Muntendam heeft geschreven op 23 augustus 2021 om 08:39
Een lang weekend verbleven we op het Hazenveld. Wat een mooie camping. Wat een warm welkom. Wat een natuur. Een natuurcamping bezoeken was voor ons nieuw. Met onze motorboot liggen we graag buiten op een Marrekrite plek in Friesland. Vrij in de natuur. Dat dit ook met de camper kan bleek nu. De eigenaresse, Emma de Fremerey, is een zeer gastvrije vrouw. Zeer verbonden met haar landgoed en de toekomst daarvan. De plekken zijn ruim en goed en natuurlijk verzorgd. De faciliteiten zeer naar genoegen. Maar je kampeert niet om alleen op je plekje te zitten. De omgeving is belangrijk. En die is meer dan mooi op de fiets of te voet. Je blijft genieten. Een gevarieerd landgoed met mooie wandelpaden verspreid over het gebied. Het is goed beheerd. Natuurlijk en niet verstorend. De kampeervelden van het landgoed vallen niet op. Culinair is het meer dan de moeite waard om naar de Heeren van Wolversveen te gaan. Een mooi restaurant waar je heerlijk kunt zitten op het terras en het eten uitzonderlijk goed is.Het verblijf is ons dan ook zeer goed bevallen. De rust, de natuur de sfeer en de gastvrijheid. We komen zeer graag terug.
Yvonne uit Soest heeft geschreven op 16 augustus 2021 om 16:39
Een heerlijke midweek gekampeerd op veld โ€˜fazantโ€™. Rust en ruimte. Op de fiets de omgeving verkend. Zeker voor herhaling vatbaar!
Doortje en Nico uit Earnewรขld heeft geschreven op 15 augustus 2021 om 18:04
Dag Emma, Wij hebben in week 30 enkele nachten bij jou op de natuurcamping gestaan. Top, een heerlijke plek, veel gefietst en gewandeld op en om jou landgoed. Zonder het te weten zag ik met mijn achtergrond in het natuurbeheer, dat het bosbeheer in vertrouwde handen is. Veel structuur van oud en jong, en verhoudingsgewijs ook 'veel' relatief oude bomen. Dit maakt dit bos biodiverser dan de meeste bossen die soms toch wat te veel gebukt gaan onder grootschalige beheeringrepen. Nogmaals het verblijf bij jou was zeer de moeite waard. Succes met het beheer.
Hans van Dijk heeft geschreven op 13 augustus 2021 om 19:37
Dit is een camping zoals in vroegere tijden toen ik begon met kamperen vrij normaal was, maar tegenwoordig een unicum. Blij dat dit toch nog bestaat in Nederland: Eenvoudig maar schoon sanitair, een grasveld of veldje in het bos, eventueel op grotere afstand van het sanitair gebouw, een kraan en vooral mooie natuur, rust en vogel geluiden. Kamperen zoals naar mijn mening kamperen moet zijn. Ook de afwisseling van boomsoorten is bijzonder, zeker met de kennis van de geschiedenis van het landgoed, die je toegestuurd kan krijgen. Een geweldige camping voor de natuur liefhebber.
Familie Albers uit Dronten heeft geschreven op 12 augustus 2021 om 05:19
We zijn voor het eerst met ons zoontje van 1 jaar wezen kamperen. Maar wat een heerlijke ruime plek hadden wij in het bos. Onze jongen vond het prachtig. Er was complete rust en hij kon overal heen. Wat ik zelf heel prettig vind is dat je de vrijheid heb om op het landgoed zelf een eigen plek kan kiezen op 1 van de 5 velden als je zonder stroom gaat. Daardoor voelde het ook als wild kamperen. Het toilet gebouw stond anderhalf kilometer van ons vandaan. Maar de rust en natuur die we hier voor terug kregen vond ik heerlijk ๐Ÿ˜ƒnamens het hele gezin bedankt hiervoor.
Els en helma uit Breda heeft geschreven op 7 augustus 2021 om 07:25
Het Pieterpad lopen vanuit een plek in het bos, dan ben je op je plaats bij het landgoed. Fijn om onze tent op een basis te plaatsen met Emma en haar persoonlijke zorg en bescherming te weten en betrokken te worden in dagelijkse specifieke leven . Wens je nog een gezond en voortvarend landgoed leven en wie weet tot ziens.
Ruud Klok uit Beverwijk heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 18:19
Wat een leuke camping. Je verwacht het niet maar de sanitair in de oude paardenstal. Het is beperkt maar zeker schoon en onderhouden. En met vacantie heb je toch geen haast. De plekken zijn ruim, en iedere gast wordt door de enthousiaste Emma naar de plaats geloodst. Een fijne bijkomstigheid, geen geluid van verkeer. Al met al, voor de rustzoekers een aanrader.
Piet en Conny Vingerling uit Uithoorn heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 13:09
Wat een bijzondere en daardoor vooral heerlijke plaats om te verblijven en te kamperen. Even wennen om het zonder de voorzieningen te doen die je gewend bent, maar wat je ervoor terugkrijgt is onvergetelijk. We boften met het weer, hebben prachtig kunnen fietsen. Een plek om te koesteren en om zeker naar terug te gaan. Dank Emma, voor het in stand houden van dit landgoed! En dank voor de historische en persoonlijke informatie! Sterkte met je stadsburen ๐Ÿ™
Yke uit Dronrijp heeft geschreven op 5 augustus 2021 om 08:27
Hallo Emma, onze eerste nachten in onze GMC-bus. We hebben genoten. En onze eerste nachten op een natuurkampeerterrein, wat een fantastische plek, dit is wat wij zoeken: rust, natuur, vogelgeluiden, eenvoud precies zoals wij het mooi vinden. Wij komen zeker terug.
Frances en Jaap heeft geschreven op 4 augustus 2021 om 19:26
Wederom een hele fijne tijd gehad bij Emma. De stilte, het bos, de fietstochten door de prachtige omgeving, het is iedere keer weer genieten. Het was dit keer met dank aan corona wel duidelijk drukker dan anders op de camping. Dat was even wennen. Gelukkig zijn er dan de velden dieper het bos in waar kraakhelder water uit de pomp komt. En verder zonder voorzieningen. Nu ook drukker maar nog altijd heerlijk.
Jan en Clara uit Oirschot heeft geschreven op 1 augustus 2021 om 14:15
Weer een heerlijk weekend gekampeerd. Dit keer gestaan op veld Eend. Lekker basic! Wandelen met de honden in de bossen. Tot de volgende keer!
Albert de Reyger en Joke Duursma uit Amsterdam heeft geschreven op 31 juli 2021 om 18:51
Op ons plekje op de Veldhoen keken wij tegen een boom aan met een oranje verf stip. Die wachtte op 'dunning', leerden wij van de geschiedenis van het landgoed dat wij van Emma kregen. Resultaat van een ietwat eigenzinnig bosbeheer. Ook het campingbeheer mag eigengereid heten. Waar word je nog met een jerrycan water en een schopje het bos ingestuurd? Een louterende ervaring. Zo dicht bij de 'bewoonde wereld', die voor even ver weg was.