Gastenboek

Uw mening telt

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
151 berichten.
Djilan Boelen uit Velp schreef op 14 augustus 2023 om 13:26
Afgelopen weekend hier 2 nachten verbleven. Ik was op zoek naar een rustige camping om 'het slapen in de natuur' gevoel te hebben en dat is hier zeker gelukt. Het grote landgoed biedt genoeg opties om een plekje naar eigen voorkeur te vinden. Het is dan ook heel fijn dat je die ruimte krijgt. De boodschap bij aanmelden: Kies een plekje en geef dan even door waar je bent gaan staan. Het hoofdterrein biedt eenvoudig maar voldoende en schoon sanitair, waar ik gezien de afstand tot aan mijn tent (2,6km) minimaal gebruik van heb gemaakt. Maar dat was dan ook een eigen keuze. Heerlijk zo op een rustig plekje op het veld Fazant. Volgende keer pak ik denk ik een plekje in het bos. Ik heb ook een mooie ronde over het landgoed gewandeld. Ondanks dat ik zeg dat dit een aanrader is voor mensen die echt op zoek zijn naar rust, ruimte en eenvoud, hoop ik niet dat teveel mensen ineens enthousiast worden ๐Ÿ˜‰ Dan wordt het druk. Ik kom hier graag nog eens terug!
Rick Tuinman uit Zutphen schreef op 13 augustus 2023 om 19:42
Wij waren op fietsvakantie met de kinderen door de Achterhoek. Bij toeval kwamen we op het Zand terecht, maar ik kom hier graag terug! Wat een heerlijke plek en wat een mooi bos om rond te wandelen, hardlopen en mtb-en. Nu stonden we op de Fuut, met alle voorzieningen. Dat was erg prettig toen het op de ochtend van ons vertrek met bakken uit de hemel kwam. De stal is simpel maar heeft wel alle gemakken.
Dorothy Damoiseaux uit Haren schreef op 11 augustus 2023 om 10:15
Hallo, Wij hebben genoten op het veld, de konijnenwei, eerst helemaal alleen, heerlijk!! Later met nog wat meer kampeerdeers, ook prima! Er zijn verschillende veldjes op het landgoed waar je heerlijk, soms helemaal alleen, kunt staan! Maar daar geen stroom en water, was voor ons niet erg. Het is een prachtig landgoed, we hebben gefietst en gewandeld in de mooie omgeving!! We komen zeker nog een keer! Dank je wel Emma!! Groetjes, Bert en Dorothy
Nico en Ingeborg uit Apeldoorn schreef op 23 juli 2023 om 09:28
We besloten 's morgens pas naar welke natuurcamping we voor een nachtje zouden gaan met ons kleine tentje. Iets in Gelderland (onze eigen provincie) waar we nog niet eerder waren geweest. Ik had er verder niets over gelezen, wilde me wat laten verrassen. Maar het is volop hoogseizoen, dus ik stelde me maar in op grote drukte en veel geluidsoverlast (wie wel eens op Harskamperdennen heeft gekampeerd weet wat ik bedoel). De verrassing was groot toen we 'een schepje voor in het bos' meekregen en helemaal alleen op het 'Buizerd' kampeerveld terecht kwamen. We werden begroet door wat reeen en hebben verder tijdens ons verblijf helemaal niemand gezien of gehoord. Wildkamperen naast de auto, helemaal perfect. Een tweede verrassing was het uitgebreide verhaal van het landgoed en de familie dat Emma ons per e-mail stuurde. Er zat de nodige tragiek in dat verhaal, maar tegelijktijd maakte het ook duidelijk waarom die plek is zoals ze is. Er is een hoge prijs betaald voor die waardevolle rust en stilte, en dat besef maakt het nog waardvoller. We kwamen niet alleen uitgerust terug, maar ook met een bijzonder verhaal. Dank daarvoor Emma. En wij komen ook wel weer terug.
Mirja Riddering uit Hengelo ov schreef op 9 juli 2023 om 14:38
Voor de 4e keer op het NKC veld de Rheebok gestaan. Zonder faciliteiten die hebben we in de camper. Heerlijk genieten van de rust en de omgeving. Komen zeker terug
Janet en Jaco uit Leerdam schreef op 30 juni 2023 om 15:34
We hebben heerlijk genoten , waar vind je dit?Helemaal alleen op de Fazant, het lijkt op wildkamperen in het bos! Dank voor de gastvrijheid, wij onthouden deze plek, groet Jaco en Janet
Dorine en Robbie uit Bergen schreef op 24 juni 2023 om 17:36
Dit is kamperen in de natuur pur sang! Wij hebben 2 dagen genoten en stonden op het veld โ€˜konijnenweiโ€™ met slechts 2 andere kampeerders. Prachtig, heerlijk stil en donker! We hebben de andere velden allemaal bekeken en op het wat drukke Hazenveld na kon je overal op prachtige plekken alleen staan in het bos. Wij hadden eigen zonnestroom en water/toilet en vonden het geen probleem 700 m te fietsen naar het douche gebouw. De andere velden liggen nog verder weg. De voorzieningen bij het Hazenveld zijn basic en bevinden zich in een oude houten schuur waar de troggen van de beesten nog te zien zijn. Geen luxe, wel heel origineel en zeker voldoende. Het landgoed en de rest van de omgeving is schitterend om te fietsen of wandelen. Museum More in het kasteel in Ruurlo is dichtbij en de moeite waard! Wij komen zeker nog een keer.
Sjoerd en Martine schreef op 17 juni 2023 om 18:28
We hebben enorm genoten van de rust en de ruimte op dit landgoed. Een uniek kampeerterrein. We hopen dat dit nog jaren zo mag blijven bestaan! Dankjewel Emma voor je gastvrijheid.
Marcella uit Waalre, bij Eindhoven schreef op 15 juni 2023 om 21:08
We hebben op terrein de buizerd gestaan met onze tent. Erg rustig en minder dan 1 km naar sanitaire voorzieningen. En ook belangrijk op ongeveer 3 km een uitstekend restaurant ( heeren van wolfersveen)
Lizzie uit Amsterdam schreef op 15 juni 2023 om 20:39
Prachtig terrein waar je echt vrij en in de vrije natuur bent. Twee dagen heerlijk in de omgeving gefietst met mijn vader, en ik ben nu al plannetjes aan t maken om dit jaar nog een paar keer terug te komen.
Tineke uit Arnhem schreef op 10 juni 2023 om 06:34
Weer even twee nachten genoten midden in de natuur, rust en stilte. Wat een prachtige en unieke Nederlandse camping is dit toch. Bijna wildkamperen, echt genieten!
Karin uit Oss schreef op 21 mei 2023 om 17:25
Heerlijk hemelvaart weekend hier gekampeerd. We stonden op de Fazant, een heel mooi terrein in de bossen. Lekker rustig en je hoort volop vogels fluiten. Nog reeรซn gespot. Zonder toilet in de buurt was ff wennen maar viel heel erg mee. We gaan zeker nog eens terug.
Marieke uit Heemskerk schreef op 21 mei 2023 om 14:10
Wij stonden 2 nachten op de Eend met Hemelvaart. Drukste periode denk ik. En nog steeds was het heerlijk; veel natuur, lekker fietsen of wandelen, 2 terrassen binnen 2km en gewoon geduld hebben als je naar het toilet wilt. Wij komen zeker nog een keertje.
Ad uit Spijkenisse schreef op 20 mei 2023 om 19:13
Na een paar jaar weer met de camper op een vertrouwd adres overnachten. Het was als โ€œ thuiskomen โ€œ van niet weg zijn geweest in Zelhem. Weer genoten van de rust en de vogelgeluiden.
Poort uit Laren schreef op 14 mei 2023 om 17:51
We waren afgelopen weekend hier voor de derde keer: heerlijk rustig genieten van de vogeltjes! Het lijkt wel wild-kamperen, zoveel ruimte heb je nergens! Douchen in de oude stal, lekker warm water, zonder gedoe met muntjes of drukknoppenโ€ฆ Tot de volgende keer!
Marjon en Pim uit Schoorl schreef op 14 mei 2023 om 17:48
Wat een geweldige plek. We stonden op de Fazant, helemaal alleen. Net alsof je wild aan het kamperen bent, met het schepje het bos in en voor water eerst de pomp goed doorgespoeld tot er heerlijk helder water uitkwam.De douche was 2 km lopen, echt een avontuur en dan was onze hond ook gelijk uitgelaten. We komen zeker terug
Floor schreef op 8 mei 2023 om 16:29
Paar dagen heerlijk verbleven! Als enige op het tentenveldje zonder stroom, maar wel in de buurt van het toiletgebouw. Heerlijk rustig, veel vogeltjes, mooie omgeving om per fiets te verkennen. De ruimte in de oude stal was ook erg prettig om te zitten toen het regende. Bedankt voor het prettige verblijf!
Tineke uit Arnhem schreef op 7 mei 2023 om 08:53
Heerlijk kamperen midden in de natuur. Voor wie op zoek is naar totale rust en privacy midden in de bossen is dit dรฉ camping. Als je geluk hebt sta je helemaal alleen op een van de leuke veldjes in het bos. Top!!
Peter en Marian schreef op 23 maart 2023 om 13:48
Beste mevrouw de Fremery, We willen u bedanken voor uw gastvrijheid en het delen van deze mooie en rustige plek, veel vogels en reรซen gezien. We hopen er nog vaker terug te kunnen komen! Met vriendelijke groet, Marian, Gajus, Joep & Peter
Peter, Marian, Gajus en Joep uit Zwolle schreef op 23 maart 2023 om 08:53
We hebben een goed verblijf gehad met onze hond en papegaai in onze caravan op het Hazenveld. Het was heerlijk rustig, veel vogeltjes rondom de caravan en goede uitvalsbasis om te wandelen. Tijdens de wandelingen vaak reeรซn gespot. Het sanitair en andere voorzieningen in de stal was prima. Bedankt Emma voor je gastvrijheid!