Gastenboek

Uw mening telt

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
162 berichten.
Dick schreef op 12 december 2023 om 17:51
Na maanden โ€˜geen tijdโ€™ nu weer een weekend met de camper de natuur in. En wat was het heerlijk. Met 3 campers op een veldje, en verder โ€ฆ niks. Nee juist veel: natuur, historie, hele dag gewandeld, wedstrijd sleehonden in het bos, bij terugkomst knus in de camper .. rust. Dankjewel voor de prachtige plek!
Willem Koerselman uit Utrecht schreef op 13 november 2023 om 17:30
In november 3 dagen met de camper op het veldje Veldhoen gestaan. Helemaal alleen. Ver weg van sanitair, maar wel een schepje mee gekregen van Emma. Dichter bij wildkamperen ga je in Nederland niet komen. En wat een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. Met een toprestaurant waar je heerlijk kunt eten op 5 minuten fietsen. Ik zou het iedereen aanraden. En hoop ondertussen ook dat het rustig blijft. We komen zeker terug, ook in de winter. Dank Emma!
Jurgen Weijers schreef op 5 november 2023 om 19:35
Heerlijk genoten, ook in November een warm welkom. Wat een fijne en mooie plek. Tot een volgende keer!
Ellen Leistra uit Niekerk schreef op 25 oktober 2023 om 09:08
Dag Emma, Heel erg interessant en boeiend, je familiegeschiedenis met alles wat er gebeurd is. Bedankt voor het doorsturen, hierdoor krijgen we een nog beter beeld van wat er allemaal bij is komen kijken om het terrein te kunnen behouden zoals het nu is. Ik hoop dat je plannen, zoals je die hebt beschreven, gaan lukken! Het is hard werken, heb ik wel gelezen, maar wat een prachtig stuk natuur! Ik begrijp dat je er alles aan wil doen om het te kunnen behouden, en fijn dat wij als natuurkampeerders daarvan mogen meegenieten. Wij komen in ieder geval zeker terug, het is prachtig, de voorzieningen authentiek, gezellig in de grote rode schuur en basic, maar prima op orde! Hartelijke groet Ellen
Karin uit Zoetermeer schreef op 25 oktober 2023 om 08:45
Vorige week (18/10 - 22/10 โ€˜23) weer een paar dagen geweest op deze heerlijke camping. Op het Hazeveld, vlakbij de voorzieningen. Geweldig om met de hond zo midden in het bos te zitten! Vanwege het slechte weer รฉรฉn dagje eerder weg, maar dat lag zeker niet aan de plek! Tot de volgende keer Emma!
Nora uit Harderwijk schreef op 15 oktober 2023 om 11:17
Van 7 tot 9 oktober 2 nachtjes gekampeerd. Rust, ruimte, zelf je plekje bepalen en โ€˜s nachts echt donker. Eh, rust? We zaten de eerste nacht bijna rechtop in onze trekkerstentjes omdat er heel dichtbij bosuilen aan het roepen waren. Het is bijna wildkamperen en uitgestrekt, divers en heerlijk rommelig bos. Enorm veel tamme kastanjes waarvan we een handje hebben geraapt, gekookt en gegeten. Verder heerlijk nietsdoen. Thuis de Interessante landgoed geschiedenis gelezen waardoor betrokkenheid bij het landgoed is gegroeid. Volgend jaar een week kamperen en dan de omgeving met de fiets verkennen!
Mariรซl Woestenburg-Slotman uit Marsum schreef op 28 september 2023 om 18:29
Half september 2023 hebben we 3 heerlijke dagen doorgebracht op "het Zand". Wat een bijzondere plek! We hebben eindeloos gewandeld, heel veel eetbare paddenstoelen gevonden en enorm genoten, ondanks het wisselvallige weer. Verstopt in het bos op de Veldhoen waanden we ons in de wildernis. Eigenlijk wil ik niemand vertellen over deze bijzondere plek, zodat het er zo heerlijk stil blijft. ๐Ÿ˜‰ Maar ik gun Emma absoluut een goede bezetting, dus bij deze. Dank je wel Emma voor je gastvrijheid, duidelijke uitleg bij de incheck en het in standhouden van dit natuurkampeerterrein op de manier waarop je dat doet. Geen luxe, maar eenvoud. Geen verlichting in het bos, maar een sterrenhemel. Geen toiletgebouw op ieder veld, maar gewoon een schepje mee. Het was geen straf om 's avonds 2 km door het donkere bos te lopen naar het toiletgebouw voor een lekkere douche! Voor wie daar niet voor voelt: er is ook een kampeerveldje bij het toiletgebouw. Mรฉt stroom en zelfs met houtkachels. Maar wij kiezen liever voor de stilte en het donker. Het enige wat wij jammer vinden is dat er geen vuurtje gestookt mag worden, maar daar heb ik zeker begrip voor. Het is in ieder geval geen reden om niรฉt meer te komen. Aanrader: een lange wandeling door de bossen naar het kasteel in Ruurlo! Tot gauw!
Mariรซl uit Marsum schreef op 20 september 2023 om 20:40
Wat hebben we enorm genoten van dit paradijsje! Back to basic. Weinig geluid, heerlijk donker en zelf een plekje uitkiezen ver weg van alles en iedereen vonden wij op en top luxe! Tot gauw, we komen heel graag binnenkort verder genieten want we waren er nog lang niet klaar mee๐Ÿ™‚
Henk en Roos uit Den haag schreef op 16 september 2023 om 20:42
6 sept 2023 geweest op veld Eend, voor 4 nachten heerlijk weer genoten van de vrijheid, ikzelf met mijn hondje Roos, hebben weer heerlijk gewandeld in de bosrijke omgeving, wij hebben alles aan boord, dus met geen schepje het bos in!! ook met de winter is het heerlijk toeven hier, ik doe dit al een paar jaar hier op het Zand, en Emma, is een sterke gastvrouw, Tot ziens
Tineke van Nieuwpoort uit Den Haag schreef op 2 september 2023 om 15:58
De vorige keer, een tijdje geleden, was het verblijf op dit heerlijk rustige kampeerterrein ook al zoโ€™n genot. Nu, na de grote vakantiedrukte, bleek er gelukkig niets veranderd: een simpel natuurkampeerterrein zonder fratsen, waar het heerlijk toeven is. Voor ons voelt het steeds weer als wildkamperen, maar dan zonder het gevoel iets illegaals te doen! Wij hopen nog vaak terug te keren. Bedankt, mevrouw Emma.
Tinga en Kevin uit Rosmalen schreef op 20 augustus 2023 om 16:17
Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad. De vriendelijke Emma (eigenaresse)heeft ons verteld over de geschiedenis van het landgoed en was zeer gastvrij. Zij had een perfecte plek voor ons en onze 2 honden toegewezen zodat zij lekker in de schaduw konden liggen, hier had zij heel fijn rekening mee gehouden! Het is een prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Het toiletgebouw is een oude paardenstal, je mag gebruik maken van een oven, koelkast en vriezer. Er zijn 2 douches en 2 toiletten die prima schoongemaakt waren. Verwacht hier geen uber deluxe faciliteiten maar het is genoeg om hier je afwasje te kunnen doen en jezelf op te frissen! Wij komen hier zeer zeker gauw weer eens terug! Dank Emma voor de gastvrijheid en tot snel. Groetjes Tinga en Kevin
Djilan Boelen uit Velp schreef op 14 augustus 2023 om 13:26
Afgelopen weekend hier 2 nachten verbleven. Ik was op zoek naar een rustige camping om 'het slapen in de natuur' gevoel te hebben en dat is hier zeker gelukt. Het grote landgoed biedt genoeg opties om een plekje naar eigen voorkeur te vinden. Het is dan ook heel fijn dat je die ruimte krijgt. De boodschap bij aanmelden: Kies een plekje en geef dan even door waar je bent gaan staan. Het hoofdterrein biedt eenvoudig maar voldoende en schoon sanitair, waar ik gezien de afstand tot aan mijn tent (2,6km) minimaal gebruik van heb gemaakt. Maar dat was dan ook een eigen keuze. Heerlijk zo op een rustig plekje op het veld Fazant. Volgende keer pak ik denk ik een plekje in het bos. Ik heb ook een mooie ronde over het landgoed gewandeld. Ondanks dat ik zeg dat dit een aanrader is voor mensen die echt op zoek zijn naar rust, ruimte en eenvoud, hoop ik niet dat teveel mensen ineens enthousiast worden ๐Ÿ˜‰ Dan wordt het druk. Ik kom hier graag nog eens terug!
Rick Tuinman uit Zutphen schreef op 13 augustus 2023 om 19:42
Wij waren op fietsvakantie met de kinderen door de Achterhoek. Bij toeval kwamen we op het Zand terecht, maar ik kom hier graag terug! Wat een heerlijke plek en wat een mooi bos om rond te wandelen, hardlopen en mtb-en. Nu stonden we op de Fuut, met alle voorzieningen. Dat was erg prettig toen het op de ochtend van ons vertrek met bakken uit de hemel kwam. De stal is simpel maar heeft wel alle gemakken.
Dorothy Damoiseaux uit Haren schreef op 11 augustus 2023 om 10:15
Hallo, Wij hebben genoten op het veld, de konijnenwei, eerst helemaal alleen, heerlijk!! Later met nog wat meer kampeerdeers, ook prima! Er zijn verschillende veldjes op het landgoed waar je heerlijk, soms helemaal alleen, kunt staan! Maar daar geen stroom en water, was voor ons niet erg. Het is een prachtig landgoed, we hebben gefietst en gewandeld in de mooie omgeving!! We komen zeker nog een keer! Dank je wel Emma!! Groetjes, Bert en Dorothy
Nico en Ingeborg uit Apeldoorn schreef op 23 juli 2023 om 09:28
We besloten 's morgens pas naar welke natuurcamping we voor een nachtje zouden gaan met ons kleine tentje. Iets in Gelderland (onze eigen provincie) waar we nog niet eerder waren geweest. Ik had er verder niets over gelezen, wilde me wat laten verrassen. Maar het is volop hoogseizoen, dus ik stelde me maar in op grote drukte en veel geluidsoverlast (wie wel eens op Harskamperdennen heeft gekampeerd weet wat ik bedoel). De verrassing was groot toen we 'een schepje voor in het bos' meekregen en helemaal alleen op het 'Buizerd' kampeerveld terecht kwamen. We werden begroet door wat reeen en hebben verder tijdens ons verblijf helemaal niemand gezien of gehoord. Wildkamperen naast de auto, helemaal perfect. Een tweede verrassing was het uitgebreide verhaal van het landgoed en de familie dat Emma ons per e-mail stuurde. Er zat de nodige tragiek in dat verhaal, maar tegelijktijd maakte het ook duidelijk waarom die plek is zoals ze is. Er is een hoge prijs betaald voor die waardevolle rust en stilte, en dat besef maakt het nog waardvoller. We kwamen niet alleen uitgerust terug, maar ook met een bijzonder verhaal. Dank daarvoor Emma. En wij komen ook wel weer terug.
Mirja Riddering uit Hengelo ov schreef op 9 juli 2023 om 14:38
Voor de 4e keer op het NKC veld de Rheebok gestaan. Zonder faciliteiten die hebben we in de camper. Heerlijk genieten van de rust en de omgeving. Komen zeker terug
Janet en Jaco uit Leerdam schreef op 30 juni 2023 om 15:34
We hebben heerlijk genoten , waar vind je dit?Helemaal alleen op de Fazant, het lijkt op wildkamperen in het bos! Dank voor de gastvrijheid, wij onthouden deze plek, groet Jaco en Janet
Dorine en Robbie uit Bergen schreef op 24 juni 2023 om 17:36
Dit is kamperen in de natuur pur sang! Wij hebben 2 dagen genoten en stonden op het veld โ€˜konijnenweiโ€™ met slechts 2 andere kampeerders. Prachtig, heerlijk stil en donker! We hebben de andere velden allemaal bekeken en op het wat drukke Hazenveld na kon je overal op prachtige plekken alleen staan in het bos. Wij hadden eigen zonnestroom en water/toilet en vonden het geen probleem 700 m te fietsen naar het douche gebouw. De andere velden liggen nog verder weg. De voorzieningen bij het Hazenveld zijn basic en bevinden zich in een oude houten schuur waar de troggen van de beesten nog te zien zijn. Geen luxe, wel heel origineel en zeker voldoende. Het landgoed en de rest van de omgeving is schitterend om te fietsen of wandelen. Museum More in het kasteel in Ruurlo is dichtbij en de moeite waard! Wij komen zeker nog een keer.
Sjoerd en Martine schreef op 17 juni 2023 om 18:28
We hebben enorm genoten van de rust en de ruimte op dit landgoed. Een uniek kampeerterrein. We hopen dat dit nog jaren zo mag blijven bestaan! Dankjewel Emma voor je gastvrijheid.
Marcella uit Waalre, bij Eindhoven schreef op 15 juni 2023 om 21:08
We hebben op terrein de buizerd gestaan met onze tent. Erg rustig en minder dan 1 km naar sanitaire voorzieningen. En ook belangrijk op ongeveer 3 km een uitstekend restaurant ( heeren van wolfersveen)