Gastenboek

Uw mening telt

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
162 berichten.
Frank en Bertina uit Arnhem schreef op 19 maart 2022 om 21:04
19 maart 2022: Heerlijk offgrid gekampeerd op dit mooie landgoed, genoten van de stilte, de reeรซn, de heldere volle maan en de vrieskou in de nacht, heerlijk opgefrist weer, mooi lente weer. Zo moet het zijn, dagenlang alleen op een veldje in het bos! Dank aan de gastvrouw!
Bert Broekema uit Leusden schreef op 10 maart 2022 om 10:33
Ik was hier de nacht van 3 op 4 maart met mijn tentje op het veld "De Specht". Het is een echte natuur camping. Bijna paalkamperen maar dan met de mogelijkheid om te douchen Fijn dat ik naast een picknicktafel kon staan. 's Avonds kon ik in de slecht weer ruimte vertoeven en dat was ook erg fijn. Het enige minpuntje was dat het in deze ruimte niet erg schoon was.
Johan Wanningen uit Assen schreef op 7 maart 2022 om 12:34
Wij hebben 4/5 en 6 maart op het veld de buizerd gestaan en hebben het aldaar in ons VW campertje heel erg naar onze zin gehad , fantastische plek , komen zeker terug .
Taco en Aurele uit Den Haag schreef op 5 maart 2022 om 20:14
Hier heerlijk gestaan met onze camper. Rustige camping met eenvoudig maar schoon sanitair. 's Nachts alleen verlichting van de maan en de sterren. Hรฉรฉrlijk.
Marlon schreef op 2 maart 2022 om 18:04
Fijne oorspronkelijke kampeerplek. Mooi gelegen in de natuur. Voorzieningen sfeervol, eenvoudig en schoon. We hebben 4 etappes van het Pieterpad gelopen. Dat was vanaf de camping met OV/fiets/auto goed te organiseren. We komen zeker een keer terug om meer van de omgeving te zien.
Liesbeth uit Utrecht schreef op 1 maart 2022 om 15:37
Wat een geweldige plek!! Een soort wildkamperen maar dan met voorzieningen in de buurt. Wij hebben twee dagen en nachten met ons vw busje op veldje โ€˜de Buizerdโ€™ gestaan, een heel veld voor ons alleen!met zicht op een wei met 3 reetjes die er steeds weer stond. Heerlijk rustig, veel vogelgeluiden , lekker wandelen en sochtends even douchen bij het drukke veldje ( met electra) een echte aanrader! We hebben genoten!!
Remco uit Bunnik schreef op 27 februari 2022 om 09:26
Fantastisch! Eerste keer hier maar gelijk een top-spot in onze lijst. Wij gaan hier zeker vaker komen.
Judith schreef op 27 januari 2022 om 10:07
Hele fijne plek om in de winter te kamperen ... vrij, ruim, rustig, stil, donker. En dan op een ochtend de deur van je busje opendoen en twee reeรซn zien die op ongeveer 15 meter afstand staan te ontbijten, wow!
Hester&Hans schreef op 10 januari 2022 om 12:39
Wij hebben 6-8 januari op Veldhoen gestaan op een idyllisch plekje uitkijkend over de akkers. Heerlijk gewandeld en genoten van de natuur. Zeker een plek om terug te komen. De geschiedenis van het landgoed en over Emma hebben we met veel interesse gelezen. Bedankt Emma en hopelijk tot een volgende keer!
Henk Oostwouder uit Den Haag schreef op 9 januari 2022 om 09:18
24 december2021 t/m 1 januari 2022 heerlijke feestdagen gehad op de Konijnenwei, alleen met de natuur en het weer vrieskou en rust, doet je terugbrengen tot bezinning, lekker lang wandelen met mijn hondje Roos, en bij terugkomst de kachel aan, en mokken thee !! Emma, bedankt!! en zeker tot ziens.
Carla Mooiweer uit Hattem schreef op 8 januari 2022 om 18:19
Al dertig jaar komen wij op deze heerlijke natuurcamping ! Onze jongste docher heeft hier leren lopen ! De charme is juist dat hier geen vertier is maar alleen natuur ! En dat is juist wat wij zoeken !
Jan en Eef uit Dwingeloo schreef op 3 januari 2022 om 08:07
Nog beter dan wat we gehoopt hadden! Een heerlijk rustig plekje, nagenoeg alleen in het bos. Heerlijke lange wandeling gemaakt en het landgoed en de omgeving nodigen uit tot veel meer lange wandelingen. We komen graag terug!
David Brindle uit Delft schreef op 18 november 2021 om 08:54
Out of season, you could almost imagine that you're wild camping in the forests of Canada or Alaska! Thanks Emma for this unique opportunity!
Annemarie Kijk in de Vegt uit Hulshorst schreef op 19 oktober 2021 om 17:56
Heerlijke dagen gehad op de camping. We stonden op een veld zonder sanitair, maar met een goed werkende pomp. Heerlijk "back to basic". Voor iedereen die van vrij kamperen houdt een echte aanrader! Er is wel een heel mooi veldje voor iedereen die wel graag sanitair in de buurt wil hebben.
nenno uit En ville schreef op 14 september 2021 om 07:39
Top camping wanneer je echt wilt kamperen. Het is bijna wildkamperen met prima, eenvoudig sanitair in de buurt. Ik heb 4 dagen in september alleen op veld De Fazant gestaan. Heerlijk! Dank voor deze natuurlijke mogelijkheid. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Ries en Ilse uit Amsterdam schreef op 8 september 2021 om 10:23
Gedreven door Corona besloten wij eindelijk eens die fietsvakantie te houden. 800 km door de Achterhoek en Overijssel. De enige regendag die wij hadden hebben wij op het Zand doorgebracht. Heerlijk om te ervaren dat er zulke campings bestaan. Wij hebben heel veel natuurkampeerterreinen gezien, maar het zand blijft uniek al was het maar door de geniale douche in de paardenstal. Een heerlijke plek waarvan ik hoop dat hij nog lang blijft bestaan.
Herman en Heleen uit Leiden schreef op 25 augustus 2021 om 17:55
Een week gekampeerd op de natuurcamping in Landgoed Het Zand. Alle ruimte en wat een rust: overdag de groene specht en 's nacht diverse uilen. Dit is echt kamperen in de natuur. De enige faciliteit op ons veld: Eend, was de kraan en dat was voldoende. Vanuit de camping mooie fiets- en wandeltochten gemaakt. Heerlijk!
Bert & Catharina uit Muntendam schreef op 23 augustus 2021 om 08:39
Een lang weekend verbleven we op het Hazenveld. Wat een mooie camping. Wat een warm welkom. Wat een natuur. Een natuurcamping bezoeken was voor ons nieuw. Met onze motorboot liggen we graag buiten op een Marrekrite plek in Friesland. Vrij in de natuur. Dat dit ook met de camper kan bleek nu. De eigenaresse, Emma de Fremerey, is een zeer gastvrije vrouw. Zeer verbonden met haar landgoed en de toekomst daarvan. De plekken zijn ruim en goed en natuurlijk verzorgd. De faciliteiten zeer naar genoegen. Maar je kampeert niet om alleen op je plekje te zitten. De omgeving is belangrijk. En die is meer dan mooi op de fiets of te voet. Je blijft genieten. Een gevarieerd landgoed met mooie wandelpaden verspreid over het gebied. Het is goed beheerd. Natuurlijk en niet verstorend. De kampeervelden van het landgoed vallen niet op. Culinair is het meer dan de moeite waard om naar de Heeren van Wolversveen te gaan. Een mooi restaurant waar je heerlijk kunt zitten op het terras en het eten uitzonderlijk goed is.Het verblijf is ons dan ook zeer goed bevallen. De rust, de natuur de sfeer en de gastvrijheid. We komen zeer graag terug.
Yvonne uit Soest schreef op 16 augustus 2021 om 16:39
Een heerlijke midweek gekampeerd op veld โ€˜fazantโ€™. Rust en ruimte. Op de fiets de omgeving verkend. Zeker voor herhaling vatbaar!
Doortje en Nico uit Earnewรขld schreef op 15 augustus 2021 om 18:04
Dag Emma, Wij hebben in week 30 enkele nachten bij jou op de natuurcamping gestaan. Top, een heerlijke plek, veel gefietst en gewandeld op en om jou landgoed. Zonder het te weten zag ik met mijn achtergrond in het natuurbeheer, dat het bosbeheer in vertrouwde handen is. Veel structuur van oud en jong, en verhoudingsgewijs ook 'veel' relatief oude bomen. Dit maakt dit bos biodiverser dan de meeste bossen die soms toch wat te veel gebukt gaan onder grootschalige beheeringrepen. Nogmaals het verblijf bij jou was zeer de moeite waard. Succes met het beheer.