Gastenboek

Uw mening telt

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
140 berichten.
Els en helma uit Breda heeft geschreven op 7 augustus 2021 om 07:25
Het Pieterpad lopen vanuit een plek in het bos, dan ben je op je plaats bij het landgoed. Fijn om onze tent op een basis te plaatsen met Emma en haar persoonlijke zorg en bescherming te weten en betrokken te worden in dagelijkse specifieke leven . Wens je nog een gezond en voortvarend landgoed leven en wie weet tot ziens.
Ruud Klok uit Beverwijk heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 18:19
Wat een leuke camping. Je verwacht het niet maar de sanitair in de oude paardenstal. Het is beperkt maar zeker schoon en onderhouden. En met vacantie heb je toch geen haast. De plekken zijn ruim, en iedere gast wordt door de enthousiaste Emma naar de plaats geloodst. Een fijne bijkomstigheid, geen geluid van verkeer. Al met al, voor de rustzoekers een aanrader.
Piet en Conny Vingerling uit Uithoorn heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 13:09
Wat een bijzondere en daardoor vooral heerlijke plaats om te verblijven en te kamperen. Even wennen om het zonder de voorzieningen te doen die je gewend bent, maar wat je ervoor terugkrijgt is onvergetelijk. We boften met het weer, hebben prachtig kunnen fietsen. Een plek om te koesteren en om zeker naar terug te gaan. Dank Emma, voor het in stand houden van dit landgoed! En dank voor de historische en persoonlijke informatie! Sterkte met je stadsburen ๐Ÿ™
Yke uit Dronrijp heeft geschreven op 5 augustus 2021 om 08:27
Hallo Emma, onze eerste nachten in onze GMC-bus. We hebben genoten. En onze eerste nachten op een natuurkampeerterrein, wat een fantastische plek, dit is wat wij zoeken: rust, natuur, vogelgeluiden, eenvoud precies zoals wij het mooi vinden. Wij komen zeker terug.
Frances en Jaap heeft geschreven op 4 augustus 2021 om 19:26
Wederom een hele fijne tijd gehad bij Emma. De stilte, het bos, de fietstochten door de prachtige omgeving, het is iedere keer weer genieten. Het was dit keer met dank aan corona wel duidelijk drukker dan anders op de camping. Dat was even wennen. Gelukkig zijn er dan de velden dieper het bos in waar kraakhelder water uit de pomp komt. En verder zonder voorzieningen. Nu ook drukker maar nog altijd heerlijk.
Jan en Clara uit Oirschot heeft geschreven op 1 augustus 2021 om 14:15
Weer een heerlijk weekend gekampeerd. Dit keer gestaan op veld Eend. Lekker basic! Wandelen met de honden in de bossen. Tot de volgende keer!
Albert de Reyger en Joke Duursma uit Amsterdam heeft geschreven op 31 juli 2021 om 18:51
Op ons plekje op de Veldhoen keken wij tegen een boom aan met een oranje verf stip. Die wachtte op 'dunning', leerden wij van de geschiedenis van het landgoed dat wij van Emma kregen. Resultaat van een ietwat eigenzinnig bosbeheer. Ook het campingbeheer mag eigengereid heten. Waar word je nog met een jerrycan water en een schopje het bos ingestuurd? Een louterende ervaring. Zo dicht bij de 'bewoonde wereld', die voor even ver weg was.
Ellen uit Haarlem heeft geschreven op 27 juli 2021 om 14:20
Wat een prachtige en unieke plek, veel ruimte en privacy, en prachtige natuur! Dank je wel Emma!
Familie klein Bluemink uit Doetinchem heeft geschreven op 25 juli 2021 om 07:57
Even nixen voor je tent, genieten van groen, rust en ruimte om daarna het enorme landgoed te verkennen. In 2 dagen hebben we echt niet alles gezien. Heerlijk wat gedronken en gegeten op wandelafstand en dan naar โ€˜huisโ€™. Kortom we voelden ons hier zelf even landheer en zijn volledig in de watten gelegd door de natuur en gastvrijheid.
Iwan en Laura uit boekel heeft geschreven op 21 juli 2021 om 12:44
Inmiddels al weer vele malen op dit bijzondere mooie en puur nature landgoed gekampeerd. Het is onze favoriete plek geworden. Heerlijk genieten van de rust, de vogels, de konijntjes op het veld En met een beetje geluk, springt er zomaar een hert voorbij. In de winter genieten we graag op het Hazeveld met een vuurtje Erbij. Op andere momenten staan we graag op de andere velden. Erg mooie plekken, van een groot grasveld tot erg mooie verbor- Gen plekjes beschut in het bos. Het sanitair is basic, maar netjes. Voor ons helemaal prima. Emma, wij waarderen deze mooie plek, Jouw gastvrijheid en behulpzaamheid enorm.
Jorrit en Roely uit Deventer heeft geschreven op 6 juli 2021 om 13:27
Heel dicht bij huis zo'n fantastische plek. Emma dankjewel dat je deze plek zo goed beheert. Fijn dat je je openhartige verhaal met ons wilde delen. Vorige bezoekers hebben gelijk: verander a.u.b. niets aan hoe het er nu uitziet. Kampeerders die dit te basic vinden hebben hier niets te zoeken :-). Wij hebben genoten.
Ar Iking uit Sassenheim heeft geschreven op 30 juni 2021 om 19:15
Wij kamperen nu 15 jaar, minstens 3 verschillende campings per jaar in binnen en buitenland, maar we hebben nog nooit op zo'n prachtige rustige en ruime plek gestaan. 's Avonds na het eten en de vaat liepen we vanaf ons veldje het afwisselende bos in en konden we telkens een ander rondje lopen. Ondanks dat we in 12 dagen tijd de 4 seizoenen voorbij hebben zien komen, is het een heerlijk verblijf geweest. Het sanitairgebouw in de voormalige paardenstal, waar de originele details overal zichtbaar zijn, is ronduit romantisch. Alsjeblieft Emma, verander er niets aan, het is zรฒ charmant! Mensen die tijdens hun vakantie op zoek zijn naar een Spa, zijn hier wellicht niet direct op hun plek. Maar deze stal heeft alle essentiรซle voorzieningen en heeft een unieke uitstraling. Ons verblijf was fantastisch. Lucas en Arianne
Marja en Andrรฉ uit Dordrecht heeft geschreven op 30 juni 2021 om 09:14
Prachtig en rustig kamperen op een veld zonder stroom, met voornamelijk vogelgeluiden. Op je fietst een paar honderd meter verderop naar de douche of toilet is zelfs een leuk uitje. Wij komen zeker terug! Andrรฉ en Marja
Joke en Adri uit Beesd heeft geschreven op 29 juni 2021 om 14:06
We vonden het fijn met onze caravan op het Hazeveld. Rust, ruimte, mooie natuur. Mooie fietstochten gemaakt. Basic sanitair in de oude paardenstal. Goed schoon. en goed toegankelijk voor een scootmobiel. Hartelijke ontvangst door Emma. Ook de contacten om te reserveren waren snel, goed. en duidelijk.
Cora Braak uit Den Bosch heeft geschreven op 28 juni 2021 om 16:59
Afgelopen weekend drie nachtjes op het Hazenveld gekampeerd. Fijne ervaring. Rustige camping, mooie omgeving, zeker voor herhaling vatbaar.
Franco en Astrid Marras uit Alkmaar heeft geschreven op 27 juni 2021 om 14:00
Wij hebben weer 8 dagen " genoten " . Heerlijk met onze camper op het Hazeveld gestaan. Nu voor de tweede keer bij Emma gelogeerd, als camperaars doen we dat eigenlijk nooit dus dat zegt genoeg! Fijne plek , heerlijk gewandeld en gefietst maar ook lekker genoten van de vele terrasjes in de omgeving! Dankjewel Emma voor je gastvrijheid!
Johan en Joke uit Dordrecht heeft geschreven op 25 juni 2021 om 12:18
Alle voorgaande berichtjes in het gastenboek er nog eens op nagelezen: het klopt. De rust, de vogels (het gekwetter in de ochtend), de sfeer van een landgoed, de reeรซn, het vele groen.
Henk en Monique uit Rosmalen heeft geschreven op 24 juni 2021 om 19:34
Wat een heerlijke, eenvoudige camping midden in het bos. Gewekt worden door fluitende vogels. Fijn fietsen en wandelen vanaf het Hazenveld waar alle sanitaire voorzieningen zijn en een camperservicestation aanwezig is. Een aanrader als je van rust en ruimte houdt.
Ruud en Marjolein uit Dinteloord heeft geschreven op 23 juni 2021 om 06:09
Na jaren van leuke huisjes in zuidelijke landen en kamperen met de tent, gingen we voor het eerst met een caravan op stap. We hadden geen betere plek kunnen kiezen dan deze. Het was maar een lang weekend, maar wel met het gevoel van even helemaal weg in de rust van het bos. Lekker gewandeld en genoten van de Grauwe Vliegenvanger die er rondjes vloog. Dank Emma voor je persoonlijke gastvrijheid.
Frits en Yvonne uit Delft heeft geschreven op 16 juni 2021 om 08:32
Een heerlijk rustig weekend met de camper op een veld zonder voorzieningen. Sanitair op 1,5 km. Reetjes in het aangrenzende veld en veel vogels in de bomen om het veld. Kortom: genieten. Wij komen zeker terug.