Natuurcamping Landgoed Het Zand

Kamperen op Landgoed Het Zand

In de 78 hectare bos bevinden zich zeven natuurkampeer-weiden. Elk weide is een halve hectare groot en is veilig voor kinderen.

Er is een veld (Hazeveld) met elektriciteit (10 A) en een trekkersveld (Specht), beiden autovrij en daar is ook het centrale sanitair. U heeft de vrije keuze uit de overige velden verderop in het bos zonder stroom, elk veld met een eigen sfeer en met gebruik van uw eigen chemisch toilet of “met een schepje het bos in”. Camperservicepunt en gratis Wifi aanwezig. Op het Hazeveld is er een mogelijkheid om een houtkachel te huren. Vuurtjes stoken is op het hele landgoed niet toegestaan en houtskool barbecue evenmin, gas barbecue wel toegestaan.

Een goed restaurant is op 1 kilometer en een eetcafé op 2 kilometer afstand. Supermarkten, winkels, speciaalzaken en andere restaurants zijn op 4 kilometer afstand te vinden. Wandelen en fietsen vanaf uw scheerlijn.

Bij strenge vorst kunt u water halen en gebruik maken van het droogtoilet bij de receptie. Douchen bij eetcafé de Veldhoek uitsluitend na aanmelding bij de balie en betaling van € 3,00 per persoon.

Natuurkampeerterrein Landgoed het Zand is het gehele jaar geopend. Elk jaar geldt vanaf 1 november tot 1 april onze gebruikelijke winterkorting.