– contact formulier –

  – Landgoed Het Zand Hattemer Oldenburger –
  Adres: Berkendijk 4
  7021 HE Zelhem
  Telefoon:0314 625 378

  (melden bij): Emma de Fremery

  Als u onderstaande Google Maps gebruikt voor de routebeschrijving, dan moet u als eindpunt “De Heeren van Wolfersveen” invoeren. Als u ons adres invoert dan leidt Google Maps u het laatste stuk door een bos waar vroeger een weg was maar nu niet meer.

  Als u uit de richting van Ruurlo komt:
  Bij “De Heeren van Wolfersveen” gaat u rechtsaf en dan direct links aanhouden de Berkendijk (met gemalen kiezelsteen verharde zandweg) in rijden. Tegenover de Berkendijk huisnr 1 kunt u  linksaf bij nr 4 de oprijlaan oprijden naar het einde daarvan naar de receptie (woonhuis met de rode dakpannen).

  Als u uit de richting van Wolfersveen komt:
  Bij “De Heeren van Wolfersveen” gaat u rechtover en dan direct links aanhouden de Berkendijk (met gemalen kiezelsteen verharde zandweg) in rijden. Tegenover de Berkendijk huisnr 1 kunt u linksaf bij nr 4 de oprijlaan oprijden naar het einde daarvan naar de receptie (woonhuis met de rode dakpannen).

  Als u uit de richting van Zelhem komt:
  Bij “De Heeren van Wolfersveen” gaat u linksaf en dan direct links aanhouden de Berkendijk (met gemalen kiezelsteen verharde zandweg) in rijden. Tegenover de Berkendijk huisnr 1 kunt u linksaf bij nr 4 de oprijlaan oprijden naar het einde daarvan naar de receptie (woonhuis met de rode dakpannen).