Gastenboek

Uw mening telt

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
128 berichten.
Mariรซt en Frans heeft geschreven op 6 augustus 2018 om 20:56
Een week kamperen in het bos, 2 km van het toiletgebouw, voorzien van schep, jerrycan en het landgoedverhaal van Emma. In de middelste nis bij het kampeerterrein de Veldhoen. Prachtig bos overal om je heen. Het was fantastisch. Groetjes en dank van Frans en Mariรซt
Anna en Johannes heeft geschreven op 24 juni 2018 om 11:00
Een prachtig natuurgebied waar je in alle rust kunt genieten en kamperen. De basisvoorzieningen zijn voldoende en eenvoudig. Tip voor fietsers als je Zelhem wilt bezoeken: neem de oude spoorlijn. De geschiedenis van het landgoed (en de spoorlijn) is zeer de moeite van het lezen waard.
Jaap Boersma heeft geschreven op 13 juni 2018 om 16:55
Een fantastische plek om te kamperen met keuze te over van de eenvoud "van toen" met alleen een zwengelpomp tot het moderne komfoor van nu. Rust in een prachtig natuurgebied van zo'n 80(!) ha. in de mooie Achterhoek wat wil je nog meer. Ik heb er vaak gekampeerd maar dat doe ik niet meer want mede door mijn ervaringen op "t Zand zijn mijn vrouw en ik in het buitengebied van Zelhem gaan wonen!
Lia en Peter heeft geschreven op 29 mei 2018 om 15:05
We hebben twee nachten met onze camperbus op het Hazeveld (elektra) gestaan, met nog twee kampeerders. Een heerlijk verblijf op dit fantastische landgoed! Weer zoโ€™n prachtige plek uit het Groene Boekje. Concert van vogels, oude bomen, rust en stilte. Af en toe hoor je de weg. Schuur met mooi nieuw sanitair vlakbij, verder basic zoals het op een oud landgoed hoort. Eigenaresse Emma de Fremery vertelde over de geschiedenis en het in stand houden van het landgoed. Extra basic kampeerveldjes in het bos. Afsluitend sfeervol en lekker gegeten bij van Heeren van Wolfersveen hoek Ruurloseweg/ Berkendijk. We komen nog eens terug!
Yvonne Aben en Annet van Crey heeft geschreven op 16 mei 2018 om 10:19
Wij hebben heerlijke dagen gehad op deze camping. Genoten van de verse muntthee, de munt en andere kruiden mochten we zelf plukken in de kruidentuin.rnRustige groene, relaxte plek, absolute aanrader!
Peter en Ingrid heeft geschreven op 15 mei 2018 om 14:16
Landgoed Het Zand Hattemer Oldenburger is รฉรฉn van de fijnste campings die wij ooit hebben bezocht. Wij waren er in het weekeinde van Hemelvaart en zijn in een paar dagen zo tot rust gekomen, dat het leek alsof we tenminste een week op vakantie waren geweest. De camping ligt middenin het bos, dat een houtvesterij is. Er is รฉรฉn veld met elektra, dichtbij โ€˜de schuurโ€™, waarin het sanitair is te vinden. Verder zijn er nog diverse velden zonder voorzieningen, die zeer idyllisch dieper in het bos liggen. Eigenaresse Emma de Fremery is een zorgzame gastvrouw, die met plezier meer over de geschiedenis van het landgoed en haar familie vertelt.
Jos heeft geschreven op 18 maart 2018 om 23:00
Afgelopen week winter gekampeerd op landgoed het Zand. Het was heerlijk rustig en in kon uit twee velden een plekje uitzoeken. Emma was heel aardig en ik kreeg twee jerrycans water mee. In overleg gebruik gemaakt van vuurkachel op hoofdveld. Heerlijk rustig gekampeerd en even back to basic. Zelf toilet gemaakt in bos. Geweldig dat dit nog bestaat! Bedankt Emma! grt, jos.
Bob heeft geschreven op 9 december 2017 om 14:19
schitterende rustige plek op een prachtig landgoed. voor diegene die basic willen staan. rnwij hebben er met de camper gekampeerd, stroompalen aanwezig + toilet en 1 douche in de boerenschuur. rndirect vanaf de plek mooie wandelingen maken.
H. van Beijnum heeft geschreven op 8 augustus 2017 om 16:37
We hebben 2 nachten overnacht in de B & B. De B&B heeft goede bedden en is zeer rustig gelegen. De magnetron en waterkoker zorgen voor wat extra convenience. We hadden zelf onze pannetjes en kookgerei bij ons. Alle dagen buiten kunnen kokkerellen en vertoeven op het landgoed. Enorm uitgestrekt. Lopend door de bossen richting Ruurlo is heel goed mogelijk.
Lijsbeth Buens heeft geschreven op 29 mei 2017 om 17:53
We hebben drie nachten met onze tent trailer op de camping gestaan (Hazeveld). Een heerlijk verblijf. Eindeloos gelezen, naar de vogels geluisterd en lekker genikst. We komen graag nog eens terug!
RRT Holthuis heeft geschreven op 28 mei 2017 om 20:08
Heerlijk gestaan tijdens de Hemelvaart. Erg mooie plek op het Spechtveld gekregen. De eigenaresse kwam de avond voor vertrek nog persoonlijk vermelden dat we de volgende dag zo lang mogelijk mochten blijven staan, voordat we vertrokken.
Jan van Hassel en Marianne Verbrugge heeft geschreven op 18 maart 2017 om 15:42
Twee nachtjes, die van 12 en 13 maart, doorgebracht op Het Landgoed. Een onvergetelijke ervaring. Wat een rust, wat een stilte, wat een andere wereld als je in de Randstad woont. We waren de enige kampeerders. O ja, er was er nog een, wist de landgoedeigenaresse Emma Fremery ons te vertellen, maar die stond 1,3 km van ons vandaan, dus grote kans dat we die niet zouden tegenkomen. Ze beheert de 78 hectare die haar landgoed meet. Over diverse terreinen verdeeld,vind je kampeerplekken, alle voorzien van een waterpomp. "Waterwingebied", dus kwaliteit van het water gegarandeerd! in de buurt van het huis en de schuur met sanitaire voorzieningen is een aantal, een stuk of 16 , plaatsen voorzien van stroom. Verder in het bos moet je jezelf zien te redden en ga je met een schepje, en zaklamp op zoek naar een plekje voor de Grote Boodschap. Emma is de ware gastvrouw, en stuurt je zeker niet met een kluitje in het riet. Zelfs op hoogtijdagen in de zomer is het, eigenlijk tรจ, rustig op dit fantastische landgoed!
Peter de Bruijne heeft geschreven op 19 oktober 2016 om 22:00
We hebben hier 2 nachten in onze herfstvakantie doorgebracht. Hartelijk ontvangen door eigenaresse Emma. Het is een heerlijk stil terrein. Of liever gezegd terreinen. Maar liefst 8 velden liggen in de bossen verscholen. Je fietst over het tracรฉ van een oud spoorlijntje naar Zelhem. 's avonds kun je kastagnes poffen (er lagen er duizenden!) in de kacheltjes. Alleen zaten wij veelal in de camper vanwege de regen. We komen zeker terug als de zon schijnt!
Rein in t Veld heeft geschreven op 25 september 2016 om 14:34
Heerlijk rustige camping in een prachtige omgeving. Het sanitair is schoon en mooi gemaakt in de oude stal. We komen zeker nog eens terug.
Jรถrn Pilon heeft geschreven op 21 augustus 2016 om 21:12
Het was fantastisch om onze camper op een rustig plekje midden in het bos te kunnen parkeren! We wisten niet dat dit nog kon in Nederlandโ€ฆ
Karin heeft geschreven op 9 augustus 2016 om 12:50
Wij hebben hier heerlijk rustig gestaan met onze camper, heel erg ruim. Terrein was ook goed toegankelijk. Direct de natuur in met onze honden. Zeker een aanrader.
Frances de Waal heeft geschreven op 29 juli 2016 om 15:05
Heerlijke camping voor rustzoekers. Stil, groen en met heel veel ruimte in een prachtige omgeving. Wij vonden het zo fijn dat we 3 volle weken zijn gebleven en met spijt in ons hart vertrokken.
Johannes en Arienne heeft geschreven op 27 juli 2016 om 10:38
Het kampeerterrein is met de verschillende velden bijzonder gevarieerd. Aanbevolen voor de gevorderde rustzoeker. Wij hebben een fijne vakantie gehad.
Ger Elskamp heeft geschreven op 17 mei 2016 om 19:42
Een heel plezierig lang Pinksterweekeinde doorgebracht op het Hazeveld van camping het Zand. Wat is het heerlijk wandelen door het prachtige gevarieerde bosgebied van de landgoederen. Het indrukwekkende verhaal van de historie van het landgoed maken dat je heel veel begrip krijgt voor de moeilijkheid van het in standhouden van een landgoed en niet te vergeten de natuurcamping. Wij komen zeker nog terug!
Hugien Oudt heeft geschreven op 14 maart 2016 om 15:19
2 weken terug wederom een heerlijk lang weekeind doorgebracht op landgoed het zand. Voor ik ging had ik gezien dat er een schilderworkshop werd aangeboden. Nu leek me dat leuk om te doen dus direct een afspraak gemaakt . Is echt een aanrader, ik vond het heel leuk om te doen en heb een foto toegevoegd aan het fotoboek. Hugien