Gastenboek

Uw mening telt

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
167 berichten.
Bos schreef op 30 juli 2014 om 09:59
Ons verhaal is zeker positief noch negatief. Jammer voor Emma.rnAls wij werkelijk zouden schrijven wat we ervan vinden, staan de velden vanaf morgen vol!! En dat is dan weer sneu voor ons.
Nico Engels schreef op 24 juli 2014 om 14:55
Week 26 en 27 zijn we te gast geweest. We is dan Jitte, ikzelf en onze honden Djago en Floris en niet te vergeten onze siamees Prins. Het weer was wisselend; zo nu en dan een regenbui maar ook veel zonnig weer. We hebben genoten van de stilte, het prachtige bos, de voorzieningen op de camping en de mooie omgeving. Handig is de Albert Heijn in Hengelo (Gdl) op een paar km. Tijdens de regenbuien hebben we in Voorden wat kringloopwinkels bezocht. Leuk is om in Ruurloo op de trein te stappen en Zutphen te bezoeken. Je staat gelijk in het centrum. Wij komen zeker nog een keer terug. Emma bedankt voor je goede zorgen! Nico en Jitte.
Els Zeldenthuis schreef op 8 juni 2014 om 14:33
Mijn eerste korte vakantie hier en zeer zeker niet de laatste. Wรกt een geweldige plek, rust, ruimte, natuur, stilte. Ik stond op veld de 'Eend'. Wat hoorbaar was waren lammetjes, vogels en de bladeren dansend van de wind. Dit is vanaf nu mijn vaste 'kom-tot-rust' plek geworden.
Belinda Goransson schreef op 25 mei 2014 om 19:06
Met Pasen richting de Achterhoek is voor ons westerlingen toch wel apart. De paasvuren die her en der worden ontstoken zijn een prima aanleiding om richting het oosten af te reizen. Zeker ook aan te raden voor kinderen! Ruimte, rust, een ideale omgeving om te wandelen en te fietsen. En wil je uniek staan, ga dan naar het Zand! Een groot, bosrijk landgoed met een historie. Erg leuk door de eigenaresse Emma verteld! Plek mag je zelf kiezen. De meeste velden hebben geen voorzieningen, buiten een waterkraan, maar dat is geen probleem; een schepje doet wonderen. Of anders het veld dichtbij het hoofdgebouw kiezen, waar net nieuw sanitair is aangelegd, en er ook stroom is. Wij komen graag een keer terug!
loes en peter meijer schreef op 8 mei 2014 om 22:05
Net weer een weekendje gekampeerd op het prachtige landgoed. Wat een rust en een ruimte toch. We komen hier al een aantal jaar, soms 2 x per jaar, voor een paar dagen en altijd genieten we volop van dat gevoel van vrij kamperen, de vogelconcerten en de schitterende omgeving. We hopen dat dit lang stand zal houden, Emma!!
wilma en kees schreef op 7 mei 2014 om 17:41
'Van 4 op 5 mei 1 nachtje gestaan op de Fazant. Wat een ontdekking deze camping. Ik dacht dat dit soort campings niet meer in NL voorkwam. Heerlijk rustig gestaan midden op het veld, van de pomp gebruik gemaakt, helaas niet de lezing bij kunnen wonen, maar dat komt een volgende keer.
Jolanda en Peter schreef op 28 april 2014 om 11:35
Afgelopen weekend hebben wij op de Hazeweide gestaan. Een heerlijk plek om de boel de boel te laten op een no nonsen camping. Een omgeving waar je niet wordt geleid door de organisatie, maar waar je gelukkig zelf mag bepalen wat je wilt. Keuzes uit comfort tot basic, geweldig, dit zouden meer moeten kunnen.