Gastenboek

Uw mening telt

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
161 berichten.
Ad Kesteloo schreef op 11 augustus 2015 om 17:48
De camping en het landgoed zijn uitstekend geschikt voor uitrusten en terug naar de natuur. Mogelijkheid genoeg voor lange wandelingen en de diversiteit van het bos zijn een lust voor het oog. Camping wordt dan ook zeer gewaardeerd. Voldoende redenen om zeker nog terug te komen ( al was het alleen maar voor de stilte HEERLIJK !) Groet Ad
Romke en Eva Faber schreef op 11 augustus 2015 om 10:56
Op 21 juni 2015 zijn wij getrouwd op Landgoed 't zand op het veldje 'De Eend'. Wat een fantastische ervaring! Het terreintje is prachtig en groot. Groot genoeg voor de stretch tent die we geplaatst hebben, de wc wagens en alle andere faciliteiten die we geregeld hebben. De samenwerking met Emma verliep uitermate goed. Zij heeft ons veel waardevolle tips gegeven en we hebben in goed overleg de dag tot een groot hoogtepunt gebracht. Van te voren hebben we met familie en vrienden gekampeerd, 's ochtends broodjes opgehaald in de schuur en genoten van de rust en de ruimte en de schapen die in het veldje naast de eend stonden. We hebben een fantastische dag gehad!
Nadine en Oscar schreef op 7 augustus 2015 om 22:47
Juli-augustus 2 weken op het Hazeveld gestaan. Heerlijk ! Zo'n rust. En toch nog het gemak van een 220 volt aansluiting. En het sanitair mag dan eenvoudig zijn ; het is perfect in order (en proper, zoals wij in Belgie zeggen). We waren onder de indruk van het verhaal van Emma over de geschiedenis van het landgoed en haar familie. En de natuur .... prachtig. Neem zeker je wandelschoenen en/of je fiets mee.
Birgit& Stef schreef op 3 augustus 2015 om 15:34
9 dagen heerlijk kunnen ontspannen op deze camping. We hebben niet 1 keer hoeven wachten om gebruik te mogen maken van de heerlijke warme douche. M.b.v. de fietsknooppunten mooie fietstochten kunnen maken o.a. naar More in Gorssel en heerlijk gewandeld op het landgoed zelf.
Marjolein Everaarts schreef op 10 juli 2015 om 21:17
Fantastisch! Wij hebben dit jaar al meerdere keren gekampeerd op deze heerlijke camping. Wij stonden op het Hazenveld, de Konijnewei en de Reebok (camperveld) Rust, ruimte, schoon sanitair, en een camper servicepunt bij het huis van de gastvrije eigenaresse Emma, en dat midden in een prachtig bos waar je prima kunt wandelen en fietsen.rnJan en Marjolein
Anke Walma/Bob Vreeswijk schreef op 9 juli 2015 om 18:52
Wij waren in juni 2015 4 dagen te gast op deze heerlijk rustige boscamping. We waren op fietsvakantie en zijn 2 dagen extra gebleven vanwege de mooie plek en de prachtige omgeving. Elke dag een prachtige fietstocht van ca 60 km.rnWe hebben genoten van deze nog aangenaam "primitieve" camping met goed sanitair, ingebouwd in een voormalige sfeervolle paardenstal. En een zeer gastvrije eigenaar, die ons deelgenoot heeft gemaakt van alle ins en outs van het hedendaags beheer van een landgoed. We zijn echt onder de indruk van de zorgzame inspanningen voor het behoud van dit mooie erfgoed. We wensen Emma daarbij veel succes.
Henk en Marleen Plugboer schreef op 7 juni 2015 om 15:06
We hebben een lang weekend gestaan op landgoed camping Het Zand.rnHet was een geweldige ervaring om mee te maken.rnEen geweldig mooi veld midden in de natuur, waar nog rust en ruimte is.rnWe hebben genoten en komen zeker weer terug.rnHouden zo.
Carolien Molenaar schreef op 4 juni 2015 om 12:39
Heerlijk, een camping in en aan de rand van het bos. Midden in de natuur, genieten van de vogels en de stilte. Een prachtige omgeving, veel ruimte om te kamperen op diverse veldjes dichtbij of wat verder af van de voorzieningen. Heerlijke douche en twee goede toiletten en de mogelijkheid om biologisch of chemisch toilet en afvalwater te lozen. Iets voor liefhebbers van het 'echte' vrije kampeergevoel, alleen in het bos inclusief een schepje voor een kuiltje.rnDit samen met het verhaal over de achtergrond van dit landgoed door de eigenaresse. Een echt verrassende aanrader.rnDank je wel Emma!rnAnita en Carolien
Raymond Patrick Lunenborg schreef op 26 mei 2015 om 16:00
We hebben het pinksterweekeind gestaan op de konijnewei. Heel leuk plekje in het bos, en ondanks het speciale weekeind was het er lekker rustig. We hebben genoten van het mooie weer en de prachtige sta-plek voor onze tent. Kamperen op landgoed Het Zand is nog echt kamperen zo we dat het liefst doen! Emma, bedankt voor het prachtige weekeind. Groet, Renate Pol Raymond Patrick Lunenborg
Ed en Dis Groenhoff schreef op 3 mei 2015 om 14:13
Midden in het bos, we hebben genoten van de rust en de locatie. Iedere ochtend een vogelconcert terwijl wij smulden van de verse broodjes waarvoor Emma had gezorgd. Prachtig om te fietsen en te wandelen. En dan de golfbaan t Zelle op vijf minuten rijden van de camping, genieten.
Marie-Louise en Rene schreef op 20 november 2014 om 16:54
Hallo Emma, we hebben een geweldig fijne novemberweek doorgebracht op jouw historische landgoed. Rust, ruimte en geen overbodig gedoe. Het nieuwe sanitair in de historische schuur is helemaal top. Je biedt een uniek kampeerterrein en het bos is magisch. Bedankt voor alles, we komen zeker terug. Hartelijke groet!
Stef Delver schreef op 2 september 2014 om 15:44
Vind het fantastisch om te kamperen op Het ZandrnOf je nu luxe met elektra of afgelegen zonder voorzieningen in het bos wilt staan, het kan allemaal!rnHet verhaal wat Emma over de geschiedenis van het landgoed verteld maakt het verblijf in de bossen nog interessanter.rnHet nieuwe sanitair functioneert goed! Wat 'n heerlijke douche en zo lang als je nodig vind (geen muntjes) super !!rnDe omgeving is natuurlijk ook mooi, heerlijk wandelen, fietsen etc.rnHeb ook veel respect hoe Emma het landgoed beheert en kampeerders en vele andere liefhebbers van de natuur en bossen laat genieten.rnIk ben fan !!rnrnStef Delver
Jan en Anke Stavenga schreef op 19 augustus 2014 om 15:11
'Midden in de zomer. Volgens de kranten zijn alle kampeerterreinen in Nederland vol. Toch niet.rnMet onze mini-camper gekampeerd op landgoed โ€˜t Zand. Wat een prachtplek. Midden in het bos een veld (De Buizerd) voor ons alleen. Dat er zulke kampeerplekjes bestaan in Nederland!
emmy en rob engelsman schreef op 9 augustus 2014 om 14:51
we zijn net weer terug van een heerlijke week op Landgoed Het Zand. We hebben genoten van de reeรซn, de hazen en de vogels. We hebben eindeloos gedwaald door de bossen. Zelhem en Ruurlo zijn (ook met ov) prima bereikbaar. Emma's gastvrijheid geeft een bijzonder cachet aan een verblijf op Het Zand. Er is zoveel ruimte dat er nog volop kampeerders bij kunnen zonder dat het vol wordt. Een aanrader!
Bos schreef op 30 juli 2014 om 09:59
Ons verhaal is zeker positief noch negatief. Jammer voor Emma.rnAls wij werkelijk zouden schrijven wat we ervan vinden, staan de velden vanaf morgen vol!! En dat is dan weer sneu voor ons.
Nico Engels schreef op 24 juli 2014 om 14:55
Week 26 en 27 zijn we te gast geweest. We is dan Jitte, ikzelf en onze honden Djago en Floris en niet te vergeten onze siamees Prins. Het weer was wisselend; zo nu en dan een regenbui maar ook veel zonnig weer. We hebben genoten van de stilte, het prachtige bos, de voorzieningen op de camping en de mooie omgeving. Handig is de Albert Heijn in Hengelo (Gdl) op een paar km. Tijdens de regenbuien hebben we in Voorden wat kringloopwinkels bezocht. Leuk is om in Ruurloo op de trein te stappen en Zutphen te bezoeken. Je staat gelijk in het centrum. Wij komen zeker nog een keer terug. Emma bedankt voor je goede zorgen! Nico en Jitte.
Els Zeldenthuis schreef op 8 juni 2014 om 14:33
Mijn eerste korte vakantie hier en zeer zeker niet de laatste. Wรกt een geweldige plek, rust, ruimte, natuur, stilte. Ik stond op veld de 'Eend'. Wat hoorbaar was waren lammetjes, vogels en de bladeren dansend van de wind. Dit is vanaf nu mijn vaste 'kom-tot-rust' plek geworden.
Belinda Goransson schreef op 25 mei 2014 om 19:06
Met Pasen richting de Achterhoek is voor ons westerlingen toch wel apart. De paasvuren die her en der worden ontstoken zijn een prima aanleiding om richting het oosten af te reizen. Zeker ook aan te raden voor kinderen! Ruimte, rust, een ideale omgeving om te wandelen en te fietsen. En wil je uniek staan, ga dan naar het Zand! Een groot, bosrijk landgoed met een historie. Erg leuk door de eigenaresse Emma verteld! Plek mag je zelf kiezen. De meeste velden hebben geen voorzieningen, buiten een waterkraan, maar dat is geen probleem; een schepje doet wonderen. Of anders het veld dichtbij het hoofdgebouw kiezen, waar net nieuw sanitair is aangelegd, en er ook stroom is. Wij komen graag een keer terug!
loes en peter meijer schreef op 8 mei 2014 om 22:05
Net weer een weekendje gekampeerd op het prachtige landgoed. Wat een rust en een ruimte toch. We komen hier al een aantal jaar, soms 2 x per jaar, voor een paar dagen en altijd genieten we volop van dat gevoel van vrij kamperen, de vogelconcerten en de schitterende omgeving. We hopen dat dit lang stand zal houden, Emma!!
wilma en kees schreef op 7 mei 2014 om 17:41
'Van 4 op 5 mei 1 nachtje gestaan op de Fazant. Wat een ontdekking deze camping. Ik dacht dat dit soort campings niet meer in NL voorkwam. Heerlijk rustig gestaan midden op het veld, van de pomp gebruik gemaakt, helaas niet de lezing bij kunnen wonen, maar dat komt een volgende keer.