Gastenboek

Uw mening telt

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
128 berichten.
Joke uit Melissant heeft geschreven op 6 juni 2022 om 05:55
Tja, erg lastig zo'n recensie in dit geval. Het is een prachtig terrein. Je bent echt heel dicht bij de natuur. Rustig en erg mooi gelegen. Wij werden alleen wat verdrietig van de sanitaire voorzieningen. Er zijn 2 douches en 2 toiletten voor de hele camping. (7 velden, waar met Pinksteren gemiddeld 7 tenten stonden) Dat is wel erg weinig. En het zou ook wel wat schoner kunnen. Al met al een aanrader qua rust en ruimte, maar sanitair is niet toereikend. Ik lees veel over gastvrijheid, dat hebben wij niet zo ervaren. Jammer. Misschien kwam dat doordat het druk was in het pinksterweekend. Voor ons geen herhaling.
Beheerdersantwoord van: Emma
Beste gasten Ik schrijf een reactie op de review van Joke uit Melissant op 6 juni 2022 met Pinksteren Zij vindt het sanitair ontoereikend Met Hemelvaart en Pinksteren is het een uitzonderlijke situatie Alle campings in heel Nederland zijn dan vol Met Hemelvaart en Pinksteren staan er circa 7 kampeerders per veld De rest van het jaar is het veel rustiger Wij hebben circa 6000 overnachtingen verdeeld over 365 dagen per jaar verdeeld over 8 velden Overigens gaan veel kampeerders van de velden zonder stroom in het bos niet naar het sanitair gebouw voor toilet Zij hebben vaak een eigen chemisch toilet of gaan met een schepje het bos in voor toilet Met Hemelvaart en Pinksteren wordt het sanitair gebouw twee maal per dag schoongemaakt Dat kan haast niet vaker Ik hoop dat u een andere keer een ervaring hebt wanneer het wat rustiger is Groet Emma de Fremery Landgoed Het Zand Hattemer Oldenburger
Sandra uit Veendam heeft geschreven op 29 mei 2022 om 20:34
We hebben een heerlijk weekend gehad op het landgoed. Rustige camping en een prachtige omgeving om te fietsen. De eigenaresse heeft ons hartelijk ontvangen. Wij komen zeker weer terug!
Pjerke Pot uit Kollumerzwaag heeft geschreven op 29 mei 2022 om 18:09
Geen gelikte camping, precies wat wij zoeken! Met Hemelvaart konden wij verblijven op een van de velden (Reebok) Een veld zonder faciliteiten, dus geen drukte. Een mooie gelegenheid om onze camperunit uit te testen voor off-grid vakanties. Mooie camping om terug te keren.
Herre Bartlema uit Bennekom heeft geschreven op 16 mei 2022 om 11:17
We hebben met onze Outwell opblaasbare tent met twee personen gekampeerd op het Veldhoen- veld van 12 mei t/m 15 mei 2022. Ongekend stil en een fraaie zonnig plek bij de goed werkende pomp. Zo is kamperen bedoeld. Zeer bedankt voor de gastvrijheid .
Karen uit Doetinchem heeft geschreven op 22 april 2022 om 19:33
Geweldige plek! Rust, vogels, schone natuur en heldere nacht met veel sterren omdat het echt donker is, waar vind je dat nog. Sanitaire voorzieningen zijn prima en proper! Met dank aan de gastvrouw, mevrouw de Fremery, die dit mogelijk maakt op haar landgoed.
Femke heeft geschreven op 17 april 2022 om 19:07
Dichterbij wildkamperen kom je waarschijnlijk niet in Nederland.
Frank en Bertina uit Arnhem heeft geschreven op 19 maart 2022 om 21:04
19 maart 2022: Heerlijk offgrid gekampeerd op dit mooie landgoed, genoten van de stilte, de reeรซn, de heldere volle maan en de vrieskou in de nacht, heerlijk opgefrist weer, mooi lente weer. Zo moet het zijn, dagenlang alleen op een veldje in het bos! Dank aan de gastvrouw!
Bert Broekema uit Leusden heeft geschreven op 10 maart 2022 om 10:33
Ik was hier de nacht van 3 op 4 maart met mijn tentje op het veld "De Specht". Het is een echte natuur camping. Bijna paalkamperen maar dan met de mogelijkheid om te douchen Fijn dat ik naast een picknicktafel kon staan. 's Avonds kon ik in de slecht weer ruimte vertoeven en dat was ook erg fijn. Het enige minpuntje was dat het in deze ruimte niet erg schoon was.
Johan Wanningen uit Assen heeft geschreven op 7 maart 2022 om 12:34
Wij hebben 4/5 en 6 maart op het veld de buizerd gestaan en hebben het aldaar in ons VW campertje heel erg naar onze zin gehad , fantastische plek , komen zeker terug .
Taco en Aurele uit Den Haag heeft geschreven op 5 maart 2022 om 20:14
Hier heerlijk gestaan met onze camper. Rustige camping met eenvoudig maar schoon sanitair. 's Nachts alleen verlichting van de maan en de sterren. Hรฉรฉrlijk.
Marlon heeft geschreven op 2 maart 2022 om 18:04
Fijne oorspronkelijke kampeerplek. Mooi gelegen in de natuur. Voorzieningen sfeervol, eenvoudig en schoon. We hebben 4 etappes van het Pieterpad gelopen. Dat was vanaf de camping met OV/fiets/auto goed te organiseren. We komen zeker een keer terug om meer van de omgeving te zien.
Liesbeth uit Utrecht heeft geschreven op 1 maart 2022 om 15:37
Wat een geweldige plek!! Een soort wildkamperen maar dan met voorzieningen in de buurt. Wij hebben twee dagen en nachten met ons vw busje op veldje โ€˜de Buizerdโ€™ gestaan, een heel veld voor ons alleen!met zicht op een wei met 3 reetjes die er steeds weer stond. Heerlijk rustig, veel vogelgeluiden , lekker wandelen en sochtends even douchen bij het drukke veldje ( met electra) een echte aanrader! We hebben genoten!!
Remco uit Bunnik heeft geschreven op 27 februari 2022 om 09:26
Fantastisch! Eerste keer hier maar gelijk een top-spot in onze lijst. Wij gaan hier zeker vaker komen.
Judith heeft geschreven op 27 januari 2022 om 10:07
Hele fijne plek om in de winter te kamperen ... vrij, ruim, rustig, stil, donker. En dan op een ochtend de deur van je busje opendoen en twee reeรซn zien die op ongeveer 15 meter afstand staan te ontbijten, wow!
Hester&Hans heeft geschreven op 10 januari 2022 om 12:39
Wij hebben 6-8 januari op Veldhoen gestaan op een idyllisch plekje uitkijkend over de akkers. Heerlijk gewandeld en genoten van de natuur. Zeker een plek om terug te komen. De geschiedenis van het landgoed en over Emma hebben we met veel interesse gelezen. Bedankt Emma en hopelijk tot een volgende keer!
Henk Oostwouder uit Den Haag heeft geschreven op 9 januari 2022 om 09:18
24 december2021 t/m 1 januari 2022 heerlijke feestdagen gehad op de Konijnenwei, alleen met de natuur en het weer vrieskou en rust, doet je terugbrengen tot bezinning, lekker lang wandelen met mijn hondje Roos, en bij terugkomst de kachel aan, en mokken thee !! Emma, bedankt!! en zeker tot ziens.
Carla Mooiweer uit Hattem heeft geschreven op 8 januari 2022 om 18:19
Al dertig jaar komen wij op deze heerlijke natuurcamping ! Onze jongste docher heeft hier leren lopen ! De charme is juist dat hier geen vertier is maar alleen natuur ! En dat is juist wat wij zoeken !
Jan en Eef uit Dwingeloo heeft geschreven op 3 januari 2022 om 08:07
Nog beter dan wat we gehoopt hadden! Een heerlijk rustig plekje, nagenoeg alleen in het bos. Heerlijke lange wandeling gemaakt en het landgoed en de omgeving nodigen uit tot veel meer lange wandelingen. We komen graag terug!
David Brindle uit Delft heeft geschreven op 18 november 2021 om 08:54
Out of season, you could almost imagine that you're wild camping in the forests of Canada or Alaska! Thanks Emma for this unique opportunity!
Annemarie Kijk in de Vegt uit Hulshorst heeft geschreven op 19 oktober 2021 om 17:56
Heerlijke dagen gehad op de camping. We stonden op een veld zonder sanitair, maar met een goed werkende pomp. Heerlijk "back to basic". Voor iedereen die van vrij kamperen houdt een echte aanrader! Er is wel een heel mooi veldje voor iedereen die wel graag sanitair in de buurt wil hebben.